Dorfvej 108, Dorf, 9330 Dronninglund

UDLEJET!!!!!!

Huset er et pænt og lækkert hus, som netop har gennemgået en større renovering. Her er der plads til en stor familie, og plads til at indrette sig som man har lyst.

Huset er i 3 plan med fuld kælder, så der er virkelig plads til at udfolde sig. Etagerne er forbundet med brede kvartsvings trapper, som giver huset en naturlig sammenhæng.

Huset er beliggende i landsbyen Dorf. Dorf er en hyggelig lille landsby som ligger i Den Jyske Ås og ved Dronninglund Storskov. Nærmeste større by er Dronninglund med afstanden 9 km og ca. 8 minutters kørsel.

Huset er indrettet således:

Stueetagen:

Man kommer ind af husets førdør via en bred trappe. Fra forgangen er der adgang til husets kælder og videre ind til husets korridor. Herfra er der havedør ud til haven, et stort indbygget skab velegnet til tøj og adgang til toilettet i stueetagen. I underetagen er der derudover 2 stuer en suite, i en god størrelse med fin plads til spisestue og dagligstue. I den ene stue er der monteret brændeovn med varmefast glas. I underetagens fjerne højre hjørne findes huset køkken. Køkkenet er af nyere dato og med alt i hvidevarer. Der er ovn, kogeplade, emhætte, integreret opvaskemaskine og køleskab. Køkkenet er super lækker og med plads til spiseplads.

1.sal:

Fra korridoren går man på førstesalen. Her er der fra fordelergangen adgang til husets 3 soveværelser samt badeværelset. Der er indbygget skabe i de 2 mindre soveværelser, og ved enden af gangen er der et stort soveværelse/ opholdsrum i husets fulde bredde. Badeværelset er af nyere dato og fremstår pænt og indbydende.

Kælderetagen:

Fra forgangen er der adgang til kælderen. Der er kælder under hele bygningen. Kælderen er i fin stand, med grå fliser på gulvene. I kælderen er der et teknikrum og 3 disponible rum hvor oliefyret samt tank står i et af dem. Derudover er der indrette et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, samt der er indrette et lille værkstedsrum med skabe og bord. Fra kælderen er der udgang til haven.

Plan: 3
Byggeår: 1955
Beboelse 134m2 + 79m2 kælder
Husdyr: 1. stk husdyr
 Grund: 874 m2
 Carport/ garage  20 m2
 Varmekilde:   Oliefyr og brændeovn
 Forbrug anslået:  2000 kr pr. md.