Kvisselholtvej 30, Dorf, 9330 Dronninglund

1-plans villa i Dorf, 9330 Dronninglund

UDLEJET!!!!!

Huset er i ét plan med forgang, fordeler-gang, stor stue, soveværelse med indbyggede skabe, to små værelser, køkken, fyrrum, bryggers og et lille værksted. På grunden er der derudover en garage med tilhørende værksted, så der er god plads til at dyrke sin hobby eller reparerer kørertøjer osv..

Huset ligger midt på grunden. Haven står pænt med lave buske, frugttræer og en ugeneret baghave.

Varmekilden er oliefyr samt ny luft/ luft varmepumpe.

Der gives normalt tilladelse til 1. stk. husdyr.

Huset er istandsat og nymalet ved indflytning, men dette er et ældre hus, så det skal man være til. Alt virker og huset er lige til at flytte ind i.

Huset er beliggende i Dorf nord for Dronninglund. Dorf er en hyggelig og fredelig by. Her kan man bo godt og ugeneret, med gode og ordenlige naboer som ikke genere dig, hvis ikke du genere dem. Et rigtig godt sted for en børnefamille. Dorf ligger skønt ved foden af Den jyske Ås med skove og uspoleret natur på den ene side og åbne marker og land på den anden side. 5min til motorvejen, 8min til Dronninglund, 25min til Aalborg.

Man har som lejer den indvendige vedligeholdspligt, og man skal også selv kunne betjene en skruetrækker osv., da man selv skal kunne lave diverse småting, som skal vedligeholdes på sådan et hus. Udlejer hjælper naturligvis med de større ting!

Plan: 1
Byggeår: 1959
Beboelse 80 m2
Husdyr: 1. stk husdyr
 Grund: 696 m2
 Carport/ garage 30 m2
 Varmekilde:  Oliefyr
 Forbrug anslået:  2000 kr pr. md.